Komentář, na který odpovídáte

23. 01. 2014 - 21:21
 

eithne: Sargo: Úplně poprvé jsem sušila vepřové s nadějí, že to třeba Lukáš jako biolog v Norsku nebude jíst a všechno zbude pro mě. No, nezbylo mi...

Lentilka: Ale mně to kupované taky nechutná, v podstatě jsem si nejdřív oblíbila koncept sušeného masa, pak se nenechala odradit tím kupovaným a konečně si nasušila svoje dobré

Boudicca: Prý to jde i v troubě, ale nezkoušela jsem to a nechtěla bych se s tím piplat, obzvlášť s naší zhasínací plynovou

Zmrzlinka: Já to vždycky sušila jenom do hor, ale letos na Vánoce jsem se rozhodla být kreativní, takže jsem nasušila pro kamarády. A tenhle víkend další várku, protože z předvánoční na mě nezbylo a Sargo už došlo

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Sušené maso