Komentář, na který odpovídáte

25. 01. 2014 - 11:11
 

eithne: Fejí: Nojo, vidíš, a ty to máš dokonce s těma fotkama

Helča: O tom je teď spousta článků - stařená masa a tyhle všechny věci. Tak pak dej vědět, jak jsi v Holešovicích pořídila, to jsem docela zvědavá. Za dvě stovky za kilo pořád trochu pochybuju, že by to bylo něco lepšího Sušené maso bych ti jako i nabídla na ochutnání, ale nevím nevím, jak dlouho mi ještě zbude a jestli se do té doby uvidíme

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Sušené maso