Komentář, na který odpovídáte

08. 12. 2019 - 07:48
 

eithne: Ekvádor bude - na mou duši, na psí uši! Ale co Srí Lanka, hm hm?

Žaludové placky mně chutnají, ale třeba Helča jim na chuť nepřišla. (Ale stejně je budeme oddaně péct i každý další rok, protože tradice, žejo.) Podle mě mají žaludy ořechovitou chuť i konzistenci - pro představu. Akorát je s tím hroznýho camrání, protože se z toho musí vyvařit ty nejedlé látky, takže se nasekané uvaří ve vodě, ta se slije (třeba přes Helčinu plínu, abychom nepřišly o ty žaludy, když v domácnosti chybí cedník - to jen na vysvětlení prvního komentáře), pak se to znovu vyvaří, slije, a znovu a znovu a znovu, dokud voda po uvaření není čirá. Je to děs, ale já letos chůvovala přítomná miminka, a to je dobré alibi, a navíc byla kuchyň malá, takže za mě dobrý

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Tréninkový deník: listopad 2019